Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:49:21 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:49:21 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:49:21 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:49:21 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:49:21 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:49:21 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:49:21 ) C-Date Gay Review, Onze mening over deze Gay Hookup Site

C-Date: Beste casual dating site voor homo swingers en homo paren

Laatst bijgewerkt op 28 december 2021

C-Date is een van de beste casual dating platforms in Europa, meervoudig testwinnaar in de categorie casual dating en actief in 14 landen. C-Date staat voor casual dates met stijl! Met een combinatie van niveau en seksualiteit, bieden zij hun gebruikers seksuele opwinding en variatie. Van getrouwde mensen op zoek naar discrete offline ontmoetingen tot swingers en stellen op zoek naar opwinding en verrijking. C-date heeft een grote gebruikersgroep van serieuze sekszoekers, met een perfecte balans van mannen en vrouwen. Bovendien beweert c-date dat hun platform een gemiddeld slagingspercentage biedt van maar liefst 72%. Bovendien kunnen mannen, vrouwen en koppels - van alle oriëntaties - zich hier gratis registreren om kennis te maken met het platform en haar vele gebruikers.

C-Date in het kort

Beste eigenschappenC-date staat al jaren synoniem voor casual dating met stijl.
Beste eigenschappenC-date staat al jaren synoniem voor casual dating met stijl.
SuccesverhaalZeer stabiele gebruikersbalans en hoog slagingspercentage, volgens onze eigen opgave 72%.
De beste voorOccasionele afspraakjes & informeel contact
logo C-Date C-Date
C-Date: Beste casual dating site voor homo swingers en homo paren logo C-Date
Voordelen
  • Een groot aantal koppels en swingers gebruikt C-date al jaren
  • Zeer gunstige verhouding tussen mannen en vrouwen op deze site
  • C-date gebruikers zijn zeer direct en niet preuts over het delen van interesses
  • 58% van de Premium leden zijn vrouwen, waarschijnlijk dankzij kortingscodes en promoties
  • U kunt de C-date App downloaden in elke app store.
Nadelen
  • Kijken is gratis, maar voor chatten en contact moet u eerst upgraden naar Premium voor €49,90 per maand.
  • U kunt alleen profielfoto's bekijken als u een abonnement hebt

Wat kost C-Date?

Periode Prijs Per maand Voordeel
1 maand€39,90€39,900%
6 maanden€179,40€29,9025%
1 jaar€238,80€19,6350%
Klantbeoordelingen
Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jolien (21 jaar) 26 oktober 2019
Ik raad C-Date niet aan Waarom kan ik niet meer inloggen?

Amai ze ben helemaal van West-Vlaanderen naar Rotterdam gekomen voor ene toffe gast. Allemaal voor niks want ik geraak niet op mijn profiel. Oke stom dat we elkaars telefoonnummer nog niet hebben gewisseld omdat we elkaar altijd via cdate communiceren. Maar nu kan ik niet inloggen of ook maar aan Jeroen laten weten, waar of ik ben. Zit niks anders op dan dat ik straks terug 100km kan gaan rijden want ik kan hier moeilijk met zijn profiel kiekjes gaan rond vragen ze!! En van c-date krijg ik

auteur van de beoordeling
Naomi (21 jaar) 1 september 2019
Ik raad C-Date aan Soms seks met een leuk stelletje of swingers

Hii iedereen, geen twijfels bij c-date hoor! Dit is toch gewoon de beste site voor een leuke gezellige avond. Keuze zat en vooral voor een leuke jonge meid als ik. Genoeg stellen en zwingers die wel wat extra gezelschap erbij willen. Prima toch en geen gezeur ook achteraf. Er wordt altijd met respect met me om gegaan en de gebruikers hier zijn leuke vlotte mensen.

auteur van de beoordeling
Cees (60 jaar) 25 augustus 2019
Ik raad C-Date niet aan Website c-date is bedrog

C-date is een zeer slechte website! De Site werkt niet goed (knop "wachtwoordherstel" geeft geen reactie) klachten worden niet gehoord, email "service@c-date.nl" wertk zelfs ook niet pas als je je creditcard blokkeert (omdat opzeggen dan ook niet lukt) dan krijg je een aanmaning. Als JIJ dan vervolgens ook niet meer reageert (na diverse pogingen) dan komt er een brief van een Duits incassobureau (CMS) per post. Als je die wederom ook op de hoogte stelt van de slechte gang van zaken, komt ook daar geen enkele reactie op. Kortom: c-date.nl (gerund door Interdate S.A. uit Luxemburg), maar daadwerkelijk gevestigd in Mainz Duitsland, is een oplichter.

auteur van de beoordeling
MWP (34 jaar) 7 juli 2019
Ik raad C-Date aan Btje vreemde profielen maar wel echt

Alhoewel ik twijfel of dit helemaal koosjer is heb ik toch al een paar keer kunnen daten via deze site. Een van de dates die ik had was echt een kanjer, ze had een mooi lichaam en kon slecht Nederlands, maar de taal van de liefde sprak ze perfect ;) Jammer dat ze een vriend had, maar dat maakte haar voor die ene avond niet uit.

auteur van de beoordeling
Romy H (22 jaar) 12 juni 2019
Ik raad C-Date aan Prima site voor een spannende avond

Prima site waarop je kan aangeven wat voor soort date je precies zoekt. Zo kwam ik net uit een relatie en wilde niets serieus beginnen. Ik ben woonachtig in de randstad en kan tijdens het uitgaan best wel iemand vinden, maar ik wilde eens ervaren hoe dat ging via zo’n type dating site. (ook best spannend) voorheen had ik altijd een beeld dat er alleen ‘enge oude mannetjes’ inschreven staan op dit soort sites, maar was daardoor ook wel extra nieuwsgierig. Tot nu toe pas twee keer een leuke avond gehad maar ook een keer een tegenvaller (geen leuke man). Een die leuke mannen ga ik vast nog wel eens benaderen voor een gezellig avond en wat fun. Want een van die mannen zag er best goed uit!!

logo C-Date
Onze score 8.3
Gemiddelde beoordeling
636 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 147 aangelogd vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

C-Date specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25 - 45
  • InschrijvingenInschrijvingen180.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %52 / 48
  • CreditsysteemCreditsysteemGeen
  • Gratis versieGratis versieJa