Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:11:56 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:11:56 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:11:56 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:11:56 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:11:56 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:11:56 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 23-05-2022 [time] => 13:11:56 ) GaysTryst Review, Onze mening over deze Gay Hookup Site

GaysTryst: Meest bezochte gay hookup site om je seksleven te stimuleren

Laatst bijgewerkt op 28 december 2021

Gaystryst.com is een van de allerbeste sites in gay dating. Het platform wordt uiteindelijk aanzienlijk populair, en het biedt single homo's de kans van de conferentie en het begin van een relatie met homo's. Gaystryst is eigendom van Together Networks, een bekende gamer in de dating markt. De dating website heeft eigenlijk effectief het vertrouwen van talloze homo's over de hele wereld, allemaal dankzij de matching methode en de veiligheid mindful mentaliteit.

GaysTryst in het kort

logo GaysTryst GaysTryst
GaysTryst: Meest bezochte gay hookup site om je seksleven te stimuleren logo GaysTryst
Voordelen
  • Gaystryst heeft een sterk groeiende lijst van echte homoprofielen op zijn platform
  • Privacy en veiligheidsbewustzijn
  • De gebruikerservaring is geweldig
  • Profielen van goede kwaliteit zorgen voor een hoog slagingspercentage
  • U krijgt waar voor uw geld
Nadelen
  • Geen echte dating app voor Android of iPhone
  • Je zou een paar profielen zien zonder foto
Klantbeoordelingen
Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Cris (43 jaar) 15 december 2020
Ik raad GaysTryst niet aan Weing fake profielen, alleen de rest antwoord niet.

Leuke site, niet veel fake profielen. Echter is het wel een probleem dat de man-vrouw ratio bijna 80/20 is. Ik zit hier nu zo'n twee maanden (betaald), en heb zelfs nog geen bericht mogen ontvangen. Het is blijkbaar al een unicum als iemand je zegt niet geïnteresseerd te zijn. Meestal wordt er gewoon niet gereageerd, en word er vanuit gegaan dat je dat maar begrijpt. Misschien zou een goede aanvulling zijn een knop waarmee je in een keer aan kunt geven niet geïnteresseerd te zijn. Mijn abonnement loopt eind deze maand af, en ondanks wat er wordt gezegd op de site zijn de functionaliteiten van een niet-betaalde account absoluut niet voldoende om hier daadwerkelijk contact mee te leggen. (Je kunt geen berichten sturen, de fotozapper doet niets en knipogen kunnen uit worden gezet door de andere kant) Het verkooppraatje, dat je eerst op je gemak een potentiële partner kunt zoeken in het gratis deel van de site gaat dus absoluut niet op.

auteur van de beoordeling
Marcel (37 jaar) 5 november 2020
Ik raad GaysTryst niet aan Nep profielen

Allemaal nep profielen . Krijg elke keer precies hetzelfde antwoord

auteur van de beoordeling
Marcel (47 jaar) 26 oktober 2020
Ik raad GaysTryst niet aan Wederom weer veel nepaccounts

Wederom een datingsite met nep profielen. Je wordt weer verleid om lid te worden zodat er meer functies beschikbaar zijn en op het moment dat je contact zoekt kreeg ik 4 keer exact hetzelfde antwoord dan weet je weer dat dat een geautomatiseerd antwoord was. Erg jammer

auteur van de beoordeling
Freek (45 jaar) 23 mei 2020
Ik raad GaysTryst niet aan Hoax hoax hoax

Waardeloze klantenservice als je vragen hebt of iets niet werkt( niet thuis), idem site, ik heb 20 berichtjes achtergelaten, nog geen 1antwoord op,, nul. Dating profielen net als badoo, zelfde fotos andere naam en regio erbij. Probeer nu reviews te vinden die niet door novamora zelf zijn geplaatst of gesponsord worden. Zelfs nu twijfel ik of deze geplaatst gaat worden of gedelete zoals de vorige. Hoe het werkt? Waardeloos. Goed voor stalkers of andere creeps die hun ex willen vinden. Geen eigen App...waarom niet? Nogmaals 1 grote hoax

auteur van de beoordeling
Mieke van der Lambers (41 jaar) 27 juni 2019
Ik raad GaysTryst aan Stimuleren contact door gratis standaard berichten

Novamora is een van de bekendste seks datingsites van Nederland en maakt bovendien geen gebruik van fictieve profielen of ‘zogenoemde’ chat operators, zoals ze ook duidelijk vermelden op hun website. Partijen als ACM hebben regelmatig test accounts aangemaakt om de dienst en de kwaliteit van de profielen te beoordelen, maar hebben nooit negatieve uitingen gedaan over dit bedrijf. De veel voorkomende kenmerken van de fictieve-sites opgesteld door het ACM, komen geen enkel geval overeen met de datingdienst van Novamora. Sommige stellen vinden het interessant om eens een spannend experiment uit te voeren en een date af te spreken met een ander stel bijvoorbeeld, of misschien ben je als single man of vrouw wel ‘gewoon’ op zoek naar een spannende relatie? Hiervoor kunt u gerust terecht bij deze populaire aanbieder o.a bekend van de televisie en radio. Novamora is één van de betrouwbare casual dating sites waar je je veilig en gratis kunt inschrijven om op zoek te gaan naar een nieuwe intieme relatie, friends with benefits of een spannende date. Zo lees je terug dat gebruikers zich positiever uiten over Novamora dan over de vergelijkbare aanbieders. Maar ook de deskundige binnen de datingwereld zijn ten aanzien van de geboden datingdienst, positief en enthousiast. Zo kunnen nieuwe gebruikers van alle oriëntaties hier simpel en vrijblijvend een account aanmaken, ongelimiteerd bladeren door de profielen van andere en hebben zij direct toegang om standaard berichten te sturen. Met diverse ijsbrekers proberen ze gebruikers aan te sporen om contact te maken of af te spreken.

auteur van de beoordeling
Albert (30 jaar) 27 februari 2020
Ik raad GaysTryst aan Novamora meest bekende casual dating site bij vrouwen?

Novamora is de eerste datingsite voor fun en casual afspraakje die ik van vrouwen terug hoor als ik ze vraag 1 site te noemen. Zo krijgen ze vaak ook een maand gratis aangeboden heb ik een vriendin van mij gehoord, die gebruikt novamora ook soms. Maar dan meer om complimentjes te vissen met haar sexy selfjes enzo, weet niet of zij ook dates doet hier.. De berichten die vanuit andere gebruikers worden gestuurd wanneer ze interesse tonen, of je profiel bezoeken, die lijken in het begin te veel op persoonlijke berichten. Dat kan verwarrend/irritant zijn. Voor de rest is dit toch de beste site voor het echte werk. Zeer strenge controles op nepperds.

auteur van de beoordeling
Chan en Mike (29 jaar) 13 december 2019
Ik raad GaysTryst aan Beter als tinder voor trios

Toen ik en mijn vriend ons hier inschreven wisten we nog niet wat we konden verwachten. We wilde een partner vinden die echt alleen voor de sex mee deed. Na dagen op tinder gezocht te hebben leek het onmogelijk, maar hier hebben we toch het e.e.a. gevonden.

auteur van de beoordeling
Sultan of Swing (46 jaar) 9 september 2019
Ik raad GaysTryst aan Handig voor swingeravondjes of extra vrouw erbij

Mijn vrouw en ik doen regelmatig via novamora swingeravondjes organiseren en vrijwel alle aanwezigen swingers zijn afkomstig van deze site. Oke we betalen er uiteraard wel een kleine vastte vergoeding voor om onbeperkt ons gang te kunnen gaan, maar dat is het ons dubbel en dwars waard. Doordat we ons hoofdzakelijk focussen op stellen spreken we soms ook af met een dame alleen voor erbij), worden we vanuit novamora zelf NIET gevonden door mannelijke gebruikers. Heel prettig! Niks op aan te merken!

logo GaysTryst
Onze score 8.5
Gemiddelde beoordeling
1109 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 88 aangelogd vandaag
eerlijke ervaringen 8 eerlijke ervaringen

GaysTryst specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25-65
  • InschrijvingenInschrijvingen280.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %62-38
  • CreditsysteemCreditsysteemGeen
  • Gratis versieGratis versieJa