Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 20-05-2022 [time] => 18:24:08 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 20-05-2022 [time] => 18:24:08 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 20-05-2022 [time] => 18:24:08 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 20-05-2022 [time] => 18:24:08 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 20-05-2022 [time] => 18:24:08 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 20-05-2022 [time] => 18:24:08 ) Array ( [file] => /var/www/hookupsites.gay/nl/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.50.252 [date] => 20-05-2022 [time] => 18:24:08 ) GayGoDating: Onze mening over deze recente Gay Date Site

GaysGoDating: Entertainment gay chat voor direct contact met chatpals

Laatst bijgewerkt op 28 december 2021

Zoek je een serieuze gay match of informele ontmoetingen met echte gelijkgestemde mannen? Dan is GaysGoDating waarschijnlijk niet de juiste keuze gay dating site voor jou. Gays go Dating is namelijk een fictief dating platform dat zich voornamelijk focust op het online entertainmen van haar gebruikers. Hiervoor maken zij gebruik van door zichzelf bedachte enthertainment profielen die door chat operators worden beheerd. Dat betekend dat je hier best een leuk chatgesprek kan hebben met een chatpal, maar meer dan dat zal het hoogstwaarschijnlijk niet worden. Daarnaast is het wel gewoon een mooie website waar je eenvoudig door de profielen kunt bladeren. Wanneer je toch besluit om hier een premium lidmaatschap te kopen, hou dan rekening wel rekening met hogere terugkerende betalingen, hiervoor geef je namelijk toestemming bij je eerste betaling.

Als je opzoek bent naar ontmoetingen met echte twinks, bears of muscles bij jou in de buurt, dan is GayOntmoetingen een beterer keuze om gratis een profiel aan te maken. Door het enorme aantal echte actieve gay gebruikers maakt niet uit vanaf waar je opzoek bent, er zijn hier vast interessante gebruikers voor jou in de buurt die via de gay-chatrooms en mailcontact kan leren kennen. Wat je ook zoekt, je zal dit veel eerder vinden op GayOntmoetingen.nl. Dus als je al moe werd door het gebruiken van andere gay datingsites die niet werken of onbetrouwbaar zijn, probeer dan deze site maar is uit en ook jij zal waarschijnlijk verbaasd zijn over hoe gemakkelijk het via daar is om homo singles in je omgeving te vinden. Stuur knipogen en flirts naar lokale deelnemers en ontdek het verschil. Stel je gerust open voor nieuwe avonturen, maar wees niet te preuts. Je zult vast en zeker profielen van bekende gays tegenkomen die zichzelf blootgeven op de site. Deze kerels leer je kennen op het internet, maar hebben vrijwel allemaal echt de intentie om te daten en een leuke tijd te hebben.

GaysGoDating in het kort

Het beste voorGay chat met chatpals & informele ontmoetingen online
Beste eigenschappenZe hebben een goedkope proefversie van drie dagen, deze wordt automatisch omgezet in een langdurig abonnement.
SuccesverhaalDeze gay hookup chatsite heeft al veel inschrijvingen gehad, maar daarvan zijn er jammer genoeg maar weinig aan een echte homopartner geholpen.
logo GaysGoDating GaysGoDating
GaysGoDating: Entertainment gay chat voor direct contact met chatpals logo GaysGoDating
Voordelen
  • GaysGoDating is opgericht in 2017 en heeft indien al meer dan 250.000 inschrijvingen ontvangen
  • Een zeer streng beveiligingssysteem dat de bescherming van uw privacy garandeert
  • Het platform heeft een leuk actieve chatdienst die het entertainment gehalte en de respons op berichten vergroten
  • Het heeft een mobiele applicatie die beschikbaar is op zowel iOS als Android
Nadelen
  • Om berichten te kunnen beantwoorden moet je eerst upgraden naar een betaald abonnement
  • De meeste profielen op deze website zijn fictief en worden beheerd door chatoperators
logo GaysGoDating
Onze score 6.4
Gemiddelde beoordeling
231 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 232 aangelogd vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

GaysGoDating specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen380.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %100% / man
  • CreditsysteemCreditsysteemAbonnement
  • Gratis versieGratis versieJa